Boka transport med Truckbeat i Stockholm

Truckbeat samarbetar med många lokala partners verksamma inom Stockholm. Vi trafikerar dagligen Stockholm och Mälardalen. Här erbjuds tjänster från åkerier specialiserade på snabba kurirtransporter, lokala palltransporter samt regionala transporter för partigods eller hela lastbilar.

Se hur det fungerar
Se hur det fungerar

Stockholm som stad

Stockholm är Sveriges huvudstad och största stad, och fungerar som landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska epicentrum. Beläget vid Mälarens utlopp i Östersjön, sträcker sig staden över gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland.


Logistik i Stockholm

Transport och logistik? Huvudstaden Stockholm har allt. Med två flygplatser, flera hamnar, ett omfattande vägnät och välutbyggda järnvägar flödar pallar fritt genom Stockholm och dess omgivande län.

Utanför huvudstaden finns flera hamnar som används för hantering av palltransporter. Stockholms hamnar inkluderar Nynäshamns hamn, Kapellskärs hamn och Stockholm Norviks hamn. Nynäshamns hamn är modern och har trafik till gotländska Visby och polska Gdansk. Kapellskär är den nordligaste hamnen i Stockholm. Det strategiska läget, tillsammans med mycket kort inseglingstid, möjliggör snabb transport av gods till och från Stockholm.

Stockholm har ett välutvecklat vägnät med motorvägarna E4, E18 och E20 som löper genom staden och knyter samman Stockholm med andra delar av Sverige och Europa. Med flera vägtransportföretag kan staden erbjuda leverans av pallar, styckegods och partier samt hela lastbilar – hur, när och till vilken plats du vill. Dessutom finns det tillgång till lager, logistikanläggningar och distributionscentrum.

Stockholm