Vägtransporter med fokus på effektivitet och pålitlighet

Med vår teknik optimerar vi vägtransporter lokalt och regionalt

Med vårt växande nätverk av pålitliga åkare får företag enkelt tillgång till transporter genom vår teknikplattform. På så vis får åkare mer intäkter, samtidigt som kostnaderna hålls nere för alla. Och så minskar vi växthusgaserna, för planetens skull. Det kallar vi win-win-win.

Tillsammans med företag och åkare förändrar vi branschen

Flexibelt och pålitligt

Vår plattform ger dig möjlighet till planering med samma tillförlitlighet som om du hade din egen fordonsflotta, men med större flexibilitet.

Spara tid och pengar

Med större transportvolymer ökar också vårt nätverks effektivitet. Det betyder lägre kostnader för dig och ditt företag.

Hög kvalitet

Med funktioner som spårning av transporter och ett avancerat aviseringssystem erbjuder vår teknik en försklassig användarupplevelse som ger dig full kontroll.

Använd din fulla kapacitet

Vår teknik ger dig som åkare tillgång till fler och mer relevanta uppdrag. Med automatiserade förslag på rutter och kombinationer av transporter hjälper vi dig få ut det mesta av din bil.

Teknik som säljer åt dig

Få tillgång till fler uppdrag smidigt via din mobiltelefon.Vi erbjuder körningar enligt dina önskemål och med automatiska prisförslag. Med oss slipper du telefonsamtal och mejl.

Slipp krångel

Vi tar hand om administrationen åt dig. Vi sköter dokumenthantering och fakturering så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Vägtransporter på ett ansvarsfullt sätt

Företag väljer att transportera sina varor med oss för att minska sitt koldioxidavtryck och nå sina hållbarhetsmål

Vi möjliggör för åkare att koppla samman transporter och effektivisera sina rutter. Vi hjälper till att minimera andelen tomma körningar och ser till att åkare i vårt nätverk använder sin fulla kapacitet. På så vis bidrar vår teknologi till att minska koldioxidutsläppen.

Anmäl intresse!

Håll kontakten och få de senaste trenderna och tipsen

Thank you for your message.
There was an error trying to register. Please try again later.

Vill du veta mer? Kontakta oss

SETTS I