Förändra

Truckbeat är ett digitalt fraktnätverk som kopplar ihop fraktköpare med det mest lämpliga åkeriet

Fraktköparens Upplevelse

Med hjälp av vår egenutvecklade plattform hjälper vi fraktköpare att effektivt hitta små - och medelstora åkerier, förenklar själva transportupphandlingen och optimerar driften.

Åkeriets Upplevelse

Vi möjliggör för åkerier att enkelt och direkt hitta lämpliga sändningar, förenklar och effektiviserar driften och erbjuder ett flertal extra tjänster så att allt fokus kan läggas på kärnverksamhet.

Ett Ekosystem

Vi tillhandahåller ett ekosystem, både för fraktköpare och åkerier, där vi vill lösa gamla problem och skapa en ny digital lösning med fokus på flexibilitet, transparens och effektivitet.

VÅR VISION

Accelerera vägtransporter in i en digital era

Vi är teknikdrivna och datacentrerade

Vi tror på enkelhet för att lösa komplexitet

Vi leder åkerier in i framtiden med hjälp av teknik

Vad är Truckbeat och vad gör vi - och varför är det så viktigt!

Läs vår blogpost

Tidigare i våra liv har vi stött på några av de stora utmaningarna inom digitaliseringen av vägfrakten. Vi har från nära håll sett hur digitala marknadsplatser kan introducera en enorm uppsida för alla inblandade parter när de lanseras rätt; ja, att göra gott för samtliga parter är kärnan i en framgångsrik marknadsplats. Vi har en gedigen förståelse för värdet av data för att förbättra verksamheten och värdet av att faktiskt vara datadrivna. Vi är för närvarande två grundare (Thanos och Manfred) och ett litet team, nyligen uppbackade av en framstående Nordisk VC och vi växer.

Vi har tillbringat det senaste året helt fördjupade i området vägfrakt, vi har haft dussintals dialoger med aktörer inom vägtransportsindustrin - från supply chain managers, till logistikutvecklare och lagerchefer, till traditionella speditörer och mäklare, små och större åkerier och vidare. Vi har byggt vår produkt och genomfört piloter med framåttänkande aktörer i branschen. Vi har lyssnat noga, provat saker, fått feedback och lärt oss massor i riktning hur vi kan föra branschen framåt in i en ny digital era.Kontakta oss om du vill veta mer och följa med på vår resa. Vi löser kaffen -  så låt oss höras!

Följ oss

Athanasios FotoglidisManfred von Richthofen

Vår kultur

Vi är ett inkluderande företag som drivs av innovation, kundbesatthet och hållbarhet. Vi är övertygade om att det alltid finns en bättre version av saker och ting och vi strävar alltid efter att konsekvent leverera bästa result. Vi tror på handling och vi litar på att data hjälper oss att nå vårt mål. När vi missar målet lyssnar vi, reflekterar, lär oss och förbättrar oss snabbt. Vi tycker att det är roligt och viktigt att fortsätta utvecklas och vi gillar att göra gott.

Kontakta oss →

KOM OCH ARBETA MED OSS

Vi har flera lediga roller både i Stockholm och Thessaloniki. Vi är alltid på jakt efter nya talanger som vill ansluta sig till vårt vinnande team. Här hittar du alla öppna positioner just nu. Hör av dig!

Visa alla positioner →

Stockholm (HQ)

Kungsgatan 64
Stockholm
VIsa på karta

Thessaloniki

Ptolemeon 29
Thessaloniki
VIsa på karta

Helsingborg

Mogatan 2
Helsingborg
VIsa på karta