👋 Hej. Vi Ă€r officiellt live, lĂ€s mera om vart vi Ă€r pĂ„ vĂ€g.

FörÀndra
‍logistiken

Truckbeat Àr ett digitalt fraktnÀtverk som kopplar ihop fraktköpare med det mest lÀmpliga Äkeriet

Fraktköparens Upplevelse

Med hjÀlp av vÄr egenutvecklade plattform hjÀlper vi fraktköpare att effektivt hitta smÄ - och medelstora Äkerier, förenklar sjÀlva transportupphandlingen och optimerar driften.

Åkeriets Upplevelse

Vi möjliggör för Äkerier att enkelt och direkt hitta lÀmpliga sÀndningar, förenklar och effektiviserar driften och erbjuder ett flertal extra tjÀnster sÄ att allt fokus kan lÀggas pÄ kÀrnverksamhet.

Ett Ekosystem

Vi tillhandahÄller ett ekosystem, bÄde för fraktköpare och Äkerier, dÀr vi vill lösa gamla problem och skapa en ny digital lösning med fokus pÄ flexibilitet, transparens och effektivitet.

VÅR VISION

Accelerera vÀgtransporter in i en digital era

Vi Àr teknikdrivna och datacentrerade

Vi tror pÄ enkelhet för att lösa komplexitet

Vi leder Äkerier in i framtiden med hjÀlp av teknik

Vad Àr Truckbeat och vad gör vi - och varför Àr det sÄ viktigt!

LĂ€s vĂ„r blogpost →

Tidigare i vÄra liv har vi stött pÄ nÄgra av de stora utmaningarna inom digitaliseringen av vÀgfrakten. Vi har frÄn nÀra hÄll sett hur digitala marknadsplatser kan introducera en enorm uppsida för alla inblandade parter nÀr de lanseras rÀtt; ja, att göra gott för samtliga parter Àr kÀrnan i en framgÄngsrik marknadsplats. Vi har en gedigen förstÄelse för vÀrdet av data för att förbÀttra verksamheten och vÀrdet av att faktiskt vara datadrivna. Vi Àr för nÀrvarande tvÄ grundare (Thanos och Manfred) och ett litet team, nyligen uppbackade av en framstÄende Nordisk VC och vi vÀxer.

Vi har tillbringat det senaste Ă„ret helt fördjupade i omrĂ„det vĂ€gfrakt, vi har haft dussintals dialoger med aktörer inom vĂ€gtransportsindustrin - frĂ„n supply chain managers, till logistikutvecklare och lagerchefer, till traditionella speditörer och mĂ€klare, smĂ„ och större Ă„kerier och vidare. Vi har byggt vĂ„r produkt och genomfört piloter med framĂ„ttĂ€nkande aktörer i branschen. Vi har lyssnat noga, provat saker, fĂ„tt feedback och lĂ€rt oss massor i riktning hur vi kan föra branschen framĂ„t in i en ny digital era.Kontakta oss om du vill veta mer och följa med pĂ„ vĂ„r resa. Vi löser kaffen –  sĂ„ lĂ„t oss höras!

+ Show more

Följ oss

Athanasios FotoglidisManfred von Richthofen

VĂ„r kultur

Vi Àr ett inkluderande företag som drivs av innovation, kundbesatthet och hÄllbarhet. Vi Àr övertygade om att det alltid finns en bÀttre version av saker och ting och vi strÀvar alltid efter att konsekvent leverera bÀsta result. Vi tror pÄ handling och vi litar pÄ att data hjÀlper oss att nÄ vÄrt mÄl. NÀr vi missar mÄlet lyssnar vi, reflekterar, lÀr oss och förbÀttrar oss snabbt. Vi tycker att det Àr roligt och viktigt att fortsÀtta utvecklas och vi gillar att göra gott.

Kontakta oss →

KOM OCH ARBETA MED OSS

Vi har flera lediga roller bÄde i Stockholm och Thessaloniki. Vi Àr alltid pÄ jakt efter nya talanger som vill ansluta sig till vÄrt vinnande team. HÀr hittar du alla öppna positioner just nu. Hör av dig!

Visa alla positioner →

Stockholm (HQ)

Kungsgatan 64
111 22 Stockholm
VIsa pÄ karta

Thessaloniki

Ptolemeon 29
546 30 Thessaloniki
Visa pÄ karta