Boka transport med Truckbeat i Eskilstuna

Truckbeat samarbetar med många lokala partners verksamma inom Eskilstuna. Vi trafikerar dagligen Eskilstuna och Mälardalen. Här erbjuds tjänster från åkerier specialiserade på snabba kurirtransporter, lokala palltransporter samt regionala transporter för partigods eller hela lastbilar.

Se hur det fungerar
Se hur det fungerar

Eskilstuna som stad

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. Genom orten rinner Eskilstunaån. Eskilstuna fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nuvarande Eskilstuna.


Logistik i Eskilstuna

Eskilstuna är en betydelsefull logistikhub och hemvist för flera framstående transportföretag som kan erbjuda en mängd olika tjänster för att underlätta din logistikhantering. Genom att välja pålitliga transportföretag kan du vara säker på att dina försändelser hanteras professionellt och effektivt.

Det finns omfattande möjligheter inom transport och logistik i Eskilstuna. Detta har utvecklats över åren tack vare stadens optimala logistikläge - nära E20 och E4, samt i mitten av Mälardalen. Flera logistikområden har vuxit fram, och stora logistiketableringar har skett de senaste åren, särskilt inom Eskilstuna logistikpark och Svista.

Eskilstuna