Om oss

Din digitala fraktpartner

Truckbeat är en digital marknadsplats som syftar till att koppla samman avsändare med lokala och regionala fraktbolag. Med vår egenutvecklade plattform gör vi det möjligt för avsändare att få tillgång till små och medelstora fraktbolag, förenkla köp av transporter och optimera sin verksamhet. Vi möjliggör också för åkerier att få tillgång till frakter på ett transparent sätt, att avsevärt förbättra sin effektivitet och sin verksamhet, och dra fördel av en rad kringtjänster som hjälper dem fokusera på sin kärnuppgift. Vi bygger ett ekosystem för att råda bot på branschens problem och skapar en ny digital lösning med fokus på flexibilitet, transparens, effektivitet och hållbarhet.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att digitalisera vägtransporter. Med hjälp av data sätter vi en ny standard för flexibilitet, transparens, effektivitet och hållbarhet.

Vår kultur

Vi är ett inkluderande företag som drivs av innovation, kundfokus och hållbarhet. Vi är övertygade om att allt går att göra bättre, och vi insisterar på att kontinuerligt leverera resultat på högsta nivå. Vi tror på handling framför att dra saker i långbänk, och vi lutar oss mot data för att nå våra uppställda mål. När vi missar målet stannar vi upp, lyssnar, undersöker, lär oss och förbättrar snabbt. Vi tycker det är roligt att utvecklas och vi gillar att göra nytta.

Vårt team

Hos oss på Truckbeat sätter vi ribban högt när det kommer till vårt team och vår företagskultur. I vårt team har vi gedigen förståelse för transportindustrin och många fler förmågor utöver det. Med siktet inställt på innovation och hållbarhet strävar vi för att skapa nya möjligheter för vägtransporter varje dag. Vårt mål är att skapa morgondagens digitala och smartare transportlösningar.

Anmäl intresse!

Håll kontakten och få de senaste trenderna och tipsen

Thank you for your message.
There was an error trying to register. Please try again later.

Vill du veta mer? Kontakta oss

SETTS I